Kipukoukku PRO värilajitelma

Painhook PRO julkaistu

Uusi, kauan odotettu ja kaivattu Painhook PRO on julkaistu. Toimitukset alkavat lähipäivinä.

Kyseessä on kaikkien aikojen paras koukkumme. Vanhempi malli ehti olla markkinoilla lähes muuttumattomana toista vuosikymmentä. Uuden mallin kehittämisessä ei kiirehditty tai tingitty. Kaikenkaikkiaan tuotekehitysprosessi uuden mallin suhteen kesti viisi vuotta. Uudessa koukkumallissa on 15 uudistusta ja innovaatiota. Se on yksinkertaisesti ja ylivoimaisesti paras koukkumallimme tähän mennessä. Valmistuslaatu, muotoilu ja ominaisuudet on viety aivan uudelle.

Painhook PRO valmistetaan alusta loppuun Suomessa ja suomalaisesta puusta. Pääasiallinen materiaali koukussa on suomalainen koivuvaneri. Valmistusprosessissa on 18 käsintehtyä työvaihetta, ja erikoisversioissa jopa enemmän. PRO on todellinen suomalaisen käsityön taidonnäyte.

Painhook PRO:sta on saatavilla 4 eri tuoteversiota: Basic, Special Edition, Custom ja Custom+.
Tarkemmat tiedot versioiden eroista löydät vertailutaulukosta.

Värivaihtojen määrä vaihtelee tuoteversiosta riippuen. Basic versiota on saatavilla 9 väriyhdistelmässä. Special Edition versioiden väri vaihtelee eräkohtaisesti. Custom-versiossa on 52 värivaihtoa ja Custom+ versiolla väri on vapaasti valittavissa.

Painhook PRO hinnat alkaen 27,90 €. Hinta sisältää ilmaisen toimituksen minne tahansa maailmassa.
Kokeile itse ja ihastu! Kipukoukku PRO:ssa on 100% tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin.

Tarkemmat tiedot PRO-mallin uusista ominaisuuksista ja tilausmahdollisuus löydät etusivulta.

Mikä on Painhook
Painhook valmistaa kotimaista lihashuollon välinettä koko kehon kipupisteiden ja kipeiden lihasten hoitoon, hemmottelevaan vuoropainantaan sekä urheilusuorituksista palautumiseen. Koukulla jokainen voi hoitaa kiputiloja kotioloissa omatoimisesti, ilman kalliita hierojakäyntejä. Koukuttelu hoitaa lihasjumit pois kehosta vaikka televisiota katsellessa. Pelkästään Suomessa on yli 150 000 tyytyväistä koukuttelijaa.

Mikä on Painhook PRO
Painhook PRO on 5 vuoden tuotekehityksen tuloksena syntynyt uusi koukkumalli. Uudessa mallissa on 15 parannusta ja innovaatiota. Painhook PRO valmistetaan käsityönä Suomessa, suomalaisesta koivusta. Uusi Painhook PRO vie koukuttelun aivan uudelle tasolle.

Lisätiedot, tilaukset ja tiedustelut uudistuneilta kotisivuiltamme osoitteesta https://painhook.com.

Painhook PRO kipukoukku
TOP