Koukuttelua puisella Kipukoukulla

Hierontakoukku auttaa

 • migreeniin
 • päänsärkyyn
 • hartiajännitykseen
 • lapojen väliseen kipuun
 • selkä- ja olkavarsikipuihin
 • iskiasongelmiin
 • pakara- ja reisikipuihin
 • jalkapohjarentoutukseen
 • pään kääntymiseen
 • käden kohotukseen
 • verenkiertoon ja lymfakiertoon

Miksi Painhook PRO on niin hyvä

Kipukoukku poistaa kipua

Poistaa kipua

Kipu ei kuulu kehoosi. Hierontakoukut ovat auttaneet toista sataa tuhatta suomalaista pääsemään eroon kivuistaan. Ilman kipua voit olla vapaa.

Rentouttaa

Kun olet rento, keskityt, toimit ja voit paremmin. Kipukoukulla mieli ja lihakset rentoutuvat samalla kertaa. Koukuttelu parantaa lymfa- ja verenkiertoa sekä venyttää lihaksia.

Vähentää stressiä

Moni huomaa tarttuvansa koukkuun automaattisesti kun stressi lisääntyy. Koukuttelu onkin paras mahdollinen tapa lievittää stressiä ja hoitaa samalla lihaksia.

Auttaa palautumisessa

Urheilijat käyttävät hierontakoukkua urheilusuorituksesta palautumiseen ja lihashuoltoon. Koukuttelu nopeuttaa palautumista ja ehkäisee lihasten kipeytymistä.

Kipukoukkua voit käyttää itse ilman ulkopuolista apua

Voit käyttää itse

Koukkua voit käyttää omatoimisesti ilman ulkopuolista apua. Koukuttele niin usein ja pitkään kuin haluat ja auta itseäsi voimaan paremmin. Säästät samalla valtavasti rahaa.

Kipukoukku toimii aina ja kaikkialla

Toimii aina ja kaikkialla

Käytä Koukkua missä ja milloin tahansa, vaikka TV:tä katsellessa. Koukuttelu ei ota aikaa, sitä voi tehdä muiden askareiden ohessa. Helppo pakata mukaan matkalle.

Uusi Painhook PRO

Vie Koukuttelun aivan uudelle tasolle.

Kipukoukku PRO lapa

Parempi lavan muoto

Lukkonivel

Uusi lukkonivel

Kipukoukku PRO nivelruuvi

430% vahvempi nivelruuvi

Isompi kaari

Pidempi kaareva varsi

Painhook PRO kipukoukku
Koukun varren parempi pito

Parempi pito

Kipukoukku PRO miellyttävä ote

Miellyttävä ote

Hierontapiikki

Hierontapiikki

Pikkukoukku

Pikkukoukku

5 vuotta tuotekehitystä, lukemattomia korjauksia, parannuksia, innovaatioita ja uudistuksia. Käytännössä rakensimme kipukoukun uudelleen kaikella sillä osaamisella joka meille on vuosien varrella kertynyt.

Lopputulos on moninverroin entistä parempi kipukoukku.
Sen näkee, huomaa, ja tuntee.
Koukku ei ole koskaan ollut näin hyvä.

Kipukoukku PRO isompi lapa

Suurempi ja ulottuvampi lapa

Lavan kokoa on kasvatettu. Tämä parantaa koukun ulottuvuutta ja käytettävyyttä. Pro Koukku yltää entistä helpommin pidemmälle ja laajemmalle alueelle, myös paikkoihin joihin aikaisemmin oli vaikea päästä käsiksi. Parempi ulottuvuus oli asiakkaiden eniten toivoma uudistus. PRO mallissa tämä paljon toivottu toive on nyt todellisuutta.

Kipukoukku PRO parannettu muoto

Parannettu lavan muoto

Koukulla on entistä helpompaa ulottua pidemmälle. Tähän vaikuttavat osaltaan Koukun kasvanut koko, mutta myös paremmin muotoiltu lapa. Uuden muodon myötä koukun kulmat ovat suoraviivaisemmat ja vievät vähemmän tilaa lavan sisäpuolelta. Käyttäjälle jää enemmän tilaa kipukoukun ohjailuun ja sillä yltää entistä pidemmälle.

Kipukoukku PRO lukkonivel

Uusi lukkonivel

Yksi suurimmista ongelmista vanhassa mallissa oli nivelen väsyminen käytössä. Tämä saattoi johtaa lavan nyrjähtämiseen ympäri, mikä taas teki Koukusta käyttökelvottoman. Kehitimme kokonaan uudenlaisen nivelen, joka eliminoi nyrjähtämisongelman täydellisesti. Vaikka nivel ei päälle päin juuri näy, se on koukun yksi tärkeimmistä osista. PRO mallin lukkonivel varmistaa, että kipukoukku toimii moitteettomasti nyt ja tulevaisuudessa.

Kipukoukku PRO nivelruuvi

430% vahvempi nivelruuvi

Koukuteltaessa suuri paine kohdistuu lavan ja varren väliseen nivelruuviin. Tämä saattoi johtaa ajan myötä nivelruuvin taipumiseen tai katkeamiseen. PRO malliin on suunniteltu kokonaan uusi nivelruuvi, joka on 430% vahvempi kuin aiemmissa koukuissa käytetty. Vankempi ruuvi tuo muutenkin kaivattua jämäkkyyttä kipukoukun olemukseen.

Kipukoukku PRO kaareva varsi

Pidempi kaareva varsi

Uusi varsi on merkittävästi vanhaa pidempi, mikä tarkoittaa parempaa ulottuvuutta. Pituuden lisäksi varren muoto on muuttunut kaarevaksi, mikä parantaa ergonomiaa, käyttömukavuutta ja lisää ulottuvuutta entisestään. Kaareva muoto jättää enemmän tilaa koukun ja käyttäjän väliin. Erityistä hyötyä tästä on isokokoisille Koukuttelijoille.

Parempi pito

Vanhan kipukoukun varressa ei ollut oikeastaan minkäänlaisia pidollisia ominaisuuksia. Tämä aiheutti ongelmia varsinkin vanhemmille ja sairauksista kärsiville. Ongelma on nyt korjattu kahdellakin tapaa. Mallista riippuen varressa on nyt erittäin hyvän pidon omaava päällyste. Lisäksi pikkukoukku toimii erinomaisena tukipisteenä alemmalle kädelle.

Miellyttävä ote

Koukun käyttömukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kahva on päällystetty pehmeällä ja pitoa parantavalla päällysteellä (lisävaruste). Varsi on entistä pyöreämpi ja ensimmäistä kertaa myös ergonomisesti muotoiltu. Nyt kipukoukku istuu käteen huomattavasti luonnollisemmin ja miellyttävämmin.

Kipukoukku PRO hierontapiikki

Hierontapiikki

Pikkukoukun alaosaan on tarkoituksella jätetty hieman piikkimäinen kohta. Kutsumme tätä hierontapiikiksi. Sillä on hyvä painella kipeitä kohtia esimerkiksi reisissä. Hierontapiikki tarjoaa jälleen yhden erinomaisen lisäominaisuuden kipeiden lihasjumien hoitoon.

Pikkukoukku

Varren alaosaan on sijoitettu pienempi hierontakoukku. Tämä on ensisijaisesti suunniteltu pienempien lihasten hierontaan, joihin iso koukku on ollut liian kömpelö. Jalkapohjat, käsivarren lihakset, reidet muunmuassa ovat erinomaisia kohteita pikkukoukulle. Pikkukoukku toimii myös tukena alemmalle kädelle hierottaessa. Tämä idea tuli alunperin reumaa sairastavalta asiakkaaltamme, jolla oli vaikeuksia saada puristettua koukun vartta, ja ylipäänsä saada pidettyä varresta kiinni. Pikkukoukku tarjoaa tähän parhaan mahdollisen ratkaisun.

Uusi Painhook PRO numeroina

0

Pelkästään Suomessa on yli 150 000 tyytyväistä Koukuttelijaa.

0

Uutta PRO Koukkua on kehitetty ja paranneltu 5 vuotta.

0

Painhook PRO sisältää 15 parannusta ja innovaatiota.

1

18 käsintehtyä työvaihetta. PRO on suomalaisen käsityön taidonnäyte.

 • Ensimmäinen potilas oli vaimoni, jolla oli kovia niska- ja hartiakipuja sekä koviksi kiristyneet niskan ja hartian lihakset. Tällä koukulla hän pääsi vaivoistaan! Tulokset koukun tehosta vaivojen hoitoon olivat yllättävän hyvät.
  Erkki J. Valtonen
  Lääketieteen tohtori, professori.
  Erikoistumisalue fysikaalinen lääketiede.
  Toiminut Helsingin Yliopistollisen sairaalan fysikaalisen lääketieteen yksikön ylilääkärinä.
 • Ostokseni lopputulos oli ällistyttävä ja minun kohdallani täysin uskomaton, kun elinkautiseksi luulemani vaiva hävisi muutaman TV-illan jälkeen, jolloin katselin ohjelmia ja hoitelin koukun kanssa lähes huomaamatta vaivojani painellen kipukohtia. Sen jälkeen en ole syönyt yhtäkään särkytablettia.
  Vilho Pääkkönen
  Järvenpää
 • Parin vuoden kokemuksella voin lämpimästi suositella koukkua erityisesti kaikille jotka kärsivät niska-, hartia- ja selkävaivoista. Koukku laukaisee tehokkaasti lihaskireyksiä ja helpottaa nopeasti lihaskipuja.
  Jeanette Österlund-Torpo
  Fysioterapeutti
  Fysiopoint

Kaikkien aikojan paras kipukoukku on täällä

Enemmän ominaisuuksia. Yli 10 parannusta ja innovaatiota.
Ulottuvampi, kestävämpi, parempi pito ja ergonomia.

 • Ilmainen toimitus
 • 30 vrk maksuaikaa
 • Paras malli
 • Aina alin hinta
 • Tyytyväisyystakuu
 • Aito ja alkuperäinen

10 hyvää syytä ostaa meiltä

Kipukoukku toimivuustakuu

Toimivuustakuu

Takaamme että PRO Koukku toimii. Jos olet toista mieltä kokeiltuasi koukkua, saat voit palauttaa tuotteen ja saat rahat takaisin. Toimivuustakuu vain meiltä.

Kipukoukku Hintatakuu

Hintatakuu

Meiltä saat aidot PRO Koukut aina edullisimpaan hintaan – takuulla. Mikäli löydät edullisemmin muualta, korvaamme erotuksen. Hintatakuu vain meiltä.

Aito Kipukoukku

Aito Painhook PRO

Kaikki myymämme koukut ovat aitoja Painhook PRO -koukkuja. Aitouden varmistamiseksi jokaisessa koukussa on yksilöllinen sarjanumero.

Kipukoukku laajennettu takuu

Laajennettu tuotetakuu

Jos PRO Koukku joskus normaalikäytössä sattuisi menemään rikki, saat meiltä uuden tilalle. Laajennettu takuu jopa 10 vuotta, mutta vain meiltä ostetuista Koukuista.

Kipukoukku värit

Laajin värivalikoima

Missään muualla ei ole yhtä laajaa värivalikoimaa kuin meillä. Valitse haluamasi väri ja nauti persoonallisesta koukusta.

Kipukoukun lahjapaketointi

Lahjapaketointi

Terveys on paras mahdollinen lahja! Paketointipalvelu lahjaksi meneville koukuille. Mukaan saat henkilökohtaisen viestin. Myös itse tuotteen voi räätälöidä yksilölliseksi.

Kipukoukku raataloi oma koukku

Räätälöi koukkusi

Miksi tyytyä tavalliseen? Räätälöi ja tilaa yksilöllinen Koukku itselle tai lahjaksi. Valitse vapaasti Koukun ja tuotepaketin värit, tekstit ja jopa kuvat/logot.

Aina Paras Kipukoukku Malli

Aina paras malli

Olemme alkuperäinen valmistaja ja Koukkuihin tehdään jatkuvaa tuotekehitystä. Meiltä tilaamalla varmistat että saat aina viimeisimmän ja parhaan kehitysversion.

Koroton maksuaika

Koroton maksuaika

Saat 30 päivää korotonta maksuaikaa tilauksellesi. Edellytyksenä suomalainen henkilötunnus ja puhtaat luottotiedot. Tilaa heti, maksa myöhemmin!

Painhook kipukoukku ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus

Toimituskulut sisältyvät hintaan toimitettaessa minne tahansa Suomessa. Ei erillistä lisätoimituskulua vain meiltä. Kiire? Pikatoimitus saatavilla. Toimitamme myös minne tahansa maailmassa.

Painhook PRO värit

Painhook PRO värit

Kysyttävää?

Hierontakoukku on koukunmuotoinen lihashuollon väline koko kehon kipupisteiden ja kipeiden lihasten hoitoon, hemmottelevaan vuoropainantaan sekä urheilusuorituksista palautumiseen.

Painhook PRO on viimeisin ja kehittynein koukkumalli, jota nykyään valmistamme.
PRO on se hierontakoukku jonka haluat, kun etsit parasta. Jos olet käyttänyt jotain vanhempaa koukkumallia, huomaat että PRO vie koukuttelun aivan uudelle tasolle.
 

Painhook PRO:

 1. Suurin lapa
 2. Paras lavan muoto
 3. Uusi lukkonivel
 4. 430% vahvempi nivelruuvi
 5. Pidempi kaareva varsi
 6. Paras pito
 7. Miellyttävä ote
 8. Hierontapiikki
 9. Pikkukoukku
Tutustu tästä paremmin PRO Koukun innovaatioihin ja parannuksiin: miten se on entistä ulottuvampi, vahvempi, ergonomisempi ja omaa entistä paremman otteen ja pidon.
 
Tästä näet perinteisen upeansuomalaisen koivuvanerin ulkonäön eri pitopäällyste vaihtoehtojen kanssa.

Koukun teho ei perustu klassiseen skandinavialaiseen hierontaan vaan vuoropaineluun, menetelmään jota käytetään hierontana esimerkiksi Kaukoidässä ja Turkissa. Vuoropainelussa hoitaja painelee lihaksia peukalollaan, siirtäen sitä aina painallusten välissä viereiseen kohtaan lihaksessa. Vuoropainelun on todettu olevan jopa tehokkaampaa kuin tavallinen hieronta, ja sillä saa käsitellä jopa tulehtuneita lihaksia. Vuoropainelumenetelmä vapauttaa verenkiertoa lihaksessa, jolloin kuona-aineet poistuvat. Lihas saa paremmin happea ja elimistö puhdistuu. Runsas vedenjuonti edistää kuonan poistumista. Koukun pää imitoi hierojan peukalon painallusta, jolloin sama vaikutus saadaan aikaan kotikonstein. Kipupisteen löytyessä samaa kohtaa painetaan yhtäjaksoisesti 10-30 sekuntia. Jännittyneen lihaksen lauetessa verenkierto vapautuu ja tulee lämmin olo. Positiivisen kierteen alkaessa keho pystyy myös itse korjaamaan vaivojaan.

Hierontakoukkuja on myyty Suomessa jo yli 150 000 kpl. Koukku on hyvin yleinen näky kodeissa ja työpaikoilla. Tutustu tarkemmin koukun käyttäjiin.

Hierontakoukuilla on monia suosittelijoita, niin ammattilaisten kuin tavallisten käyttäjienkin piirissä. Katso tarkemmin kohdasta Käyttäjät.

Koukkua voi käyttää missä ja milloin vaan. Kotona, töissä, matkoilla, televisiota katsellessa…

Tämä nimenomaan on yksi hierontakoukun koukuttavimmista ominaisuuksista. Sitä voi käyttää yksin ilman ulkopuolista apua. Samalla voi tehdä muita askareita, eli koukuttelu ei vie edes erillistä aikaa.

Ajattele jos voisit aina päästä samantien hierojalle kun tunnet lihaskipuja. PRO Koukku tarjoaa sinulle juuri tämän, mutta välittömästi ilman viivettä ja hierojalla käymiseen liittyviä kustannuksia.

Käyttöohjeet löydät täältä.

Hierontakoukku toimii sadoilla tuhansilla tyytyväisillä käyttäjillä. Ja aivan yhtä todennäköisesti sinullakin. Toimivuudesta kertoo sekin, että usein koukun hankkineet tilaavat hetken päästä lisää koukkuja: työkavereille, perheenjäsenille, ystäville jne. Kun itse pääsee kivuista eroon helposti, nopeasti ja edullisesti, samaa halutaan sen jälkeen myös läheisille ihmisille. Kun ostat Painhook PRO:n meiltä, siinä on myös ainutlaatuinen 100% toimivuustakuu. Mikäli PRO Koukku ei sinulla toimisi, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin. Voit tehdä tilauksen täysin riskittömästi.

Korotimme uudistuneen PRO-mallin myötä takuun perinteisestä vuoden takuusta jopa kymmeneen vuoteen.

Kyllä, myymämme koukut ovat aitoja ja alkuperäisiä Suomessa käsityötä valmistettuja Painhook PRO -hierontakoukkuja. Jokaisessa myymässämme PRO Koukussa on mukana aitoustodistus ja aitouden varmistava yksilöivä sarjanumero.

Olemme alkuperäinen Koukkujen valmistaja, joka on vuosia valmistanut Suomessa aitoja koukkuja käsityönä suomalaisesta puusta työstäen.

Markkinoilla saattaa kyllä liikkua jos jonkinlaista keppiä ja kepukkaa, valmistettuna ties missä, välillä Kiinassa saakka. Ostaa kannattaa vain Koukku josta löytyy valmistajan merkintä Painhook.

Koska valmistamme nykyään uutta PRO mallia, kannattaa myös varmistaa että ostoskorista löytyy nimenomaan tämä uusin ja paras PRO malli, eikä joku vanhempi ei-niin-hyvä versio.

Yksi hyvä tapa nopeasti nopeasti selvittää alkuperäinen valmistaja, on miettiä kuka pystyy valmistamaan koukusta räätälöityjä versioita, tuomaan markkinoille jatkuvasti uusia parempia malleja/versioita/värejä ja ylipäänsä tekemään tuotekehitystä. Tahot joilla ei ole omaa valmistusta tai tuotekehitystä, ovat käytännössä välikäsiä jotka myyvät eteenpäin muiden valmistamia tuotteita.

Basic (perusmalli) on saatavilla perinteisesti koivunvärisellä rungolla. Väriä ja pitoa perusmalliin saa valitsemalla värillisen pitopäällysteen tilauksen yhteydessä.
 
Katso pitopäällysteväri valikoima.
 
Lisäksi ajoittain saatamme julkaista myös Special Edition erikoiseriä joissa koukkujen väri vaihtelee eräkohtaisesti.

Maksutavat ovat lasku, ennakkomaksu, luottokortti (PayPal kautta) ja PayPal maksu. Haluttu maksutapa valitaan tilauslomakkeen lopussa.

Mikäli luottotiedot ovat kunnossa ja tilaat kipukoukun viralliseen kotiosoitteeseen, annamme sinulle 30 päivää maksuaikaa. Jos haluat maksuaikaa, tilausta tehdessäsi valitse maksutavaksi lasku.

Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä tai tilaat kipukoukun muualle kuin viralliseen kotiosoitteeseen, voit maksaa koukun ennakkomaksulla, luottokortilla tai PayPal tiliä käyttäen.

Kyllä. Lahjatilaukset voimme toimittaa suoraan lahjan saajalle minne tahansa maailmassa. Se tapahtuu helposti tilaussivulla valitsemalla tuotteen lähetys lahjaksi ja lisäämällä lahjan saajan tiedot.

Uudesta PRO-mallin kipukoukusta on muodostunut suosittu lahja. Kipukoukku on siitä harvinainen tuote, että se sopii lahjaksi kenelle tahansa ikään, sukupuoleen tai urheilullisuuteen katsomatta. Kukapa ei haluaisi terveyttä lahjaksi. Terveys on myös ehkä paras asia, mitä kukaan toiselle voi antaa. Ja kipukoukku on vieläpä edullinen kertaluontoinen hankinta, kun taas lahjan saaja voi käyttää sitä rajattomasti, vaikka joka päivä, edistäen näin omaa terveyttään ja hyvinvointiaan. Koukun kustannus-/hyötysuhde on käsittämättömän hyvä.
 
Olemme uuden PRO mallin myötä panostaneet paljon itse tuotteeseen, jotta kipukoukku tuotteena olisi entistä moninverroin parempi. Tämän lisäksi olemme myös panostaneet siihen, että kipukoukku olisi entistäkin parempi lahja, ja entistä helpompi antaa.
 

PRO Koukun kolme (3) parannettua lahjaominaisuutta:

1) Toimitamme halutessa koukun suoraan lahjan saajalle (ja laskun eri osoitteeseen ostajalle)
2) Koukun saa lahjapakettiin, kortin ja viestin mukaan lahjan saajalle

3) Ainutlaatuinen tyylikäs puinen design tuotepaketti

Lisätietoja koukkujen tilaamisesta lahjaksi.

Eurooppaan (mukaanlukien Suomi) toimitus kestää yleensä noin viikon. Muualle maailmaan hieman pidempään.

Toimituskulut sisältyvät hintaan toimitettaessa minne tahansa Suomessa. Ei erillistä lisätoimituskulua, vaan esimerkiksi koukun hinnan ollessa 27,90€ makset todellakin 27,90€ toimituskuluineen.

Mikäli sinulla on kovin kiire, voit tilata koukun pikatoimituksena jolloin käytämme pikarahtiyhtiöitä.
Pikatoimitusmaksun näet tilauslomakkeella. Pikarahtina tuote on sinulla yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa lähetyksestä.

Toimitamme myös kaikkialle maailmassa. Tarkemmat tiedot näet tilauslomakkeelta.

Kyllä. Toimitamme kaikkialle maailmassa.
Tällä hetkellä maailmassa ei ole paikkaa jonne emme toimittaisi.

Yksittäiset PRO mallin kipukoukut toimitetaan maxikirjeinä (isokokoinen kirje) pahviseen suojakoteloon pakattuina.

Yksittäisillä kipukoukuilla ei ole seurantakoodia, koska ne lähetetään isokokoisina kirjeinä. Kirjeposti ei ole seurattavissa seurantakoodeilla.

Toimimme verkkokaupan kautta eikä meillä ole noutopistettä.

Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Autamme mielellämme.

Ei hätää. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme.

Harmillista. Ota meihin yhteyttä kun toimitusvahvistuksesta on kulunut 10 arkipäivää. Lähes kaikki paketit saapuvat tässä ajassa. Ryhdymme selvittämään missä paketti voisi olla.

Uutta PRO mallin kipukoukkua ei ole kukaan koskaan vielä saanut rikki. Vetolujuutta mitattaessa PRO on ollut yli 4 kertaa vahvempi kuin vanhempi malli. Mutta jos tällainen ihme sattuu kohdallesi, ota rikkoutuneesta tuotteesta kuva ja lähetä se meille yhteydenottosivun kautta.

Jos tilausvahvistuksesta on kulunut yli 10 arkipäivää ja tuotetta ei näy, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Ryhdymme etsimään kadonnutta lammasta. Lähetyksiä katoaa hyvin harvoin, mutta ei se täysin tavatonta ole.

Posti toimittaa paketin perille saakka, mikäli se mahtuu postiluukusta. Jos paketti on liian iso, siitä tulee ilmoitus "Sinulle on saapunut isokokoinen kirjelähetys" ja paketin voi noutaa lähipostista.

Posti säilyttää saapuvia lähetyksiä viikon verran. Mikäli et siinä ajassa nouda lähetystä, Posti palauttaa sen lähettäjälle. Mikäli paketti palautui meille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit peruuttaa tilauksen, mikäli kipukoukkua ei ole vielä lähetetty. Ota meihin viipymättä yhteyttä.

Olemme pahoillamme. Joskus inhimillisiä virheitä sattuu. Ole hyvä ja ota yhteys asiakaspalveluun niin hoidetaan asia kuntoon.

Koukkua ei tarvitse erikseen rekisteröidä, mikäli ostit sen tältä sivulta. Kipukoukku on automaattisesti rekisteröity asiakastiedoillesi tilausvaiheessa.

Ei hätää. Ole hyvä ja ota yhteys asiakaspalveluun. Autamme sinua mielellämme.

Ole hyvä ja jätä yhteydenottopyyntö asiakaspalveluun.
Laita mukaan myös sähköpostiosoitteesi. Usein voimme vastata nopeammin sähköisesti.

Hienoa. Oletko jo tutustunut tilaus sivuumme?
Mikäli haluat ostaa isomman määrän (yli 10 kpl) kipukoukkuja yksityishenkilönä tai yrityskäyttöön, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pyrimme vastaamaan viesteihin arkisin alle 24 tunnin kuluessa. Useimmiten saat vastauksen nopeammin. Mikäli vastausta ei kuulu, tarkista roskapostilaatikkosi.

Ole hyvä ja ota yhteyttä kirjallisesti yhteydenottosivun kautta.

Jos se on jotain todella hyvää, ota yhteyttä kirjallisesti yhteydenottosivun lomakkeen kautta ja kuvaile lyhyesti asiasi.

Jos koet että sinulla olisi annettavaa, ole hyvä ja ota yhteyttä yhteydenottosivun kautta. Kuvaile viestissäsi miten voisit edesauttaa PRO Koukun maailmanvalloitusta.

Ole hyvä ja ota yhteyttä yhteydenottosivun kautta kirjallisesti. Kuvaile asiasi lyhyesti, jotta tiedämme mitä se koskee.

 • Paras malli
 • Tyytyväisyystakuu
 • Aina halvin hinta
 • Räätälöinti
 • Lahjapaketointi
 • Eniten värejä
 • Aito ja alkuperäinen
 • Maksa myöhemmin
 • Ilmainen toimitus
TOP