Käyttäjäkokemuksia

Erkki Valtonen
Erkki J. ValtonenLääketieteen tohtori, professori. Erikoistumisalue fysikaalinen lääketiede. Toiminut Helsingin Yliopistollisen sairaalan fysikaalisen lääketieteen yksikön ylilääkärinä.
Toimiessani kolmekymmentä vuotta Helsingin Yliopistollisen sairaalan fysikaalisen lääketieteen yksikön ylilääkärinä kuului virkaani perehtyä satoihin fysikaaliseen lääketieteeseen liittyviin hoitovälineisiin ja tutkia niitten toimivuutta ja tehoa sekä ottamaan kantaa niiden sopivuudesta potilaitten vaivojen hoitoon.
Siksi olin heti kiinnostunut kun minulle vuosia sitten tarjottiin kotikaupunkini torilla koukkua ostettavaksi. Huomasin heti, että tässäpä on kätevä hoitoväline. Ensimmäinen potilas oli vaimoni, jolla oli kovia niska- ja hartiakipuja sekä koviksi kiristyneet niskan ja hartian lihakset. Tällä koukulla hän pääsi vaivoistaan! Sitten sain koukun markkinoijalta koukkuja tutkimustarkoitukseen. Koepotilaita olisi ollut vaikka kuinka paljon. Tulokset koukun tehosta vaivojen hoitoon olivat yllättävän hyvät.
Koukulla annetussa käsittelyssä yhdistyvät tavallaan hieronta, akupainanta ja hermojen kautta välittyvät vaikutukset. Yleisin avun mekanismi on lihaskireyden ja jännityksen laukaisu ja rentouden aikaansaaminen. Tästä seuraa kudoksen verenkierron paraneminen ja hapen saannin lisääntyminen, jolloin kivut helpottavat.
Yksinkertainen keksintö voi olla erinomainen. Esimerkiksi hakaneulassa on pätkä teräslankaa ja pieni pellin pala. Silti se on yksi maailman yleisimmistä tarvekaluista. Koukku kuuluu samaan sarjaan eli yksinkertaisten mutta silti pätevien käyttöesineitten sarjaan. Levitköön se myös kautta maailman koska siitä on apua kärsiville ihmisille.
 • Parin vuoden kokemuksella voin lämpimästi suositella koukkua erityisesti kaikille jotka kärsivät niska-, hartia- ja selkävaivoista. Koukku laukaisee tehokkaasti lihaskireyksiä ja helpottaa nopeasti lihaskipuja. Tuote sopii käytettäväksi sekä akuuteissa että kroonisissa vaivoissa. Koukku on erinomainen itsehoitoväline, jonka avulla asiakas voi itse helpolla tavalla edesauttaa kiputilan paranemista.
  Jeanette Österlund-Torpo
  Jeanette Österlund-Torpo
  Fysioterapeutti
  Fysiopoint
  Tampere
 • Ostokseni lopputulos oli ällistyttävä ja minun kohdallani täysin uskomaton, kun elinkautiseksi luulemani vaiva hävisi muutaman TV-illan jälkeen, jolloin katselin ohjelmia ja hoitelin koukun kanssa lähes huomaamatta vaivojani painellen kipukohtia. Sen jälkeen en ole syönyt yhtäkään särkytablettia.
  Vilho Pääkkönen
  Järvenpää
Jonna Erkintalo
Uuden kipukoukun lumoissa
Ihastuin koukkuun jo vuosi sitten, kun tilasin vanhemman mallin itselleni netistä. Olin kyllästynyt jatkuviin niska- ja hartiakipuihin, eikä intoa riittänyt kalliisiin hierontamaksuihin. Koukun käyttö tuntui alusta asti simppeliltä, ja koukuttelusta alkoi muodostua pikku hiljaa päivittäinen rutiini. Hiljattain sain kuitenkin huomata, että vähän voimakkaamman miesihmisen käytössä kipukoukun nivel naksahti paikoiltaan. Onneksi koukussa oli hyvä takuu, ja sainkin nopeasti uuden parannellun mallin tilalle. Huomasin heti, että uusi koukkumalli oli paljon entistä jämäkämpi, joten tällä kertaa miesystäväkin pääsi tositoimiin koukun kanssa. Uudessa PRO Koukussa on myös nahkainen kiinnipitopinta, joten käsi ei pääse lipeämään vahingossakaan koukulta. Jalkapohjan koukuttelu luonnistuu entistä helpommin, sillä uuden koukun varressa on niin sanottu pikku koukku, josta voi kätevästi pitää kiinni, tehden asennosta mukavamman. Uuden PRO Koukun kanssa ei tarvitse kyyristellä vähääkään, sillä se on vanhaa mallia hieman pidempi, joten soveltuu helposti isommankin ihmisen käyttöön. Innostuin uudesta versiosta niin paljon, että otin sen jopa kesämökille matkaan :)

Jaa tarinasi.

Laita hyvä kiertämään.

Kuinka Kipukoukku on auttanut sinua? Oletko keksinyt Koukulle uusia käyttötapoja? Auta muita voimaan paremmin kertomalla oma tarinasi. Parhaat tarinat julkaistaan ja palkitaan tuotepalkinnoilla.

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

 • Drop files here or

TOP