Kipukoukku Custom koukku ja puinen tuotelaatikko

Oma hierontakoukku on paras lahja

PRO Koukusta on muodostunut suosittu lahja. Koukku on siitä harvinainen tuote, että se sopii lahjaksi kenelle tahansa ikään, sukupuoleen tai urheilullisuuteen katsomatta. Kukapa ei haluaisi terveyttä lahjaksi. Terveys on myös ehkä paras asia, mitä kukaan toiselle voi antaa. Ja Koukku on vieläpä edullinen kertaluontoinen hankinta, kun taas lahjan saaja voi käyttää sitä rajattomasti, vaikka joka päivä, edistäen näin omaa terveyttään ja hyvinvointiaan. Koukun kustannus-/hyötysuhde on käsittämättömän hyvä.

Olemme uuden PRO mallin myötä panostaneet paljon itse tuotteeseen, jotta koukku tuotteena olisi entistä moninverroin parempi. Tämän lisäksi olemme myös panostaneet siihen, että Koukku olisi entistäkin parempi lahja, ja entistä helpompi antaa.

PRO Koukun kolme (3) parannettua lahjaominaisuutta:

1) Toimitamme halutessa koukun suoraan lahjan saajalle (ja laskun eri osoitteeseen ostajalle)
2) Koukun saa lahjapakettiin, kortti ja käsinkirjoitettu viesti mukaan
3) Ainutlaatuinen tyylikäs puinen design tuotepaketti

Yksi lahjan antamiseen liittyvä ongelma on ollut riittävän näyttävän ja laadukkaan tuotepaketin puuttuminen. Arvokkaat tuotteet annetaan arvokkaassa esillepanossa. Tälläinen on Koukun osalta aiemmin puuttunut. Nyt olemme kuitenkin kehittäneet näyttävän, puusta käsityönä valmistetun tuotelaatikko. Oheisista kuvissa näet tekstin "Maailman Paras Äiti" sekä koukun lavassa että näyttävässä tuotelaatikossa. Voit myös tiedustella mahdollisuutta tuotelaatikon tai itse koukun customointiin.

Yhä kasvavassa määrin asiakkaat ovat tiedustelleet mahdollisuutta tilata koukku suoraan lahjan saajalle siten, että maksaja on eri kuin lahjan saaja. Tällaisessa tilanteessa ei luonnollisesti haluta myöskään laskua tai kuittia tuotteen mukaan. Olemme lisänneet tämän tilausmahdollisuuden uuteen verkkokauppaan. Voit tehdä tilauksen täältä, ja valita toimitusosoitteeksi eri osoitteen kuin mistä tuote laskutetaan. Jos tuote menee lahjaksi, emme laita tuotteen mukaan laskua tai kuittia, vaan ne menevät maksajalle eri osoitteeseen.

Mikäli tilaat tuotteen lahjaksi, haluat mahdollisesti tuotteen lahjapakettiin ja mukaan kortin haluamallasi viestillä. Myös tämä ominaisuus on lisätty nyt verkkokauppaan. Jos valitset lahjapaketoinnin, tarkoittaa se että paketoimme koukun (ja mahdollisen puisen tuotekotelon) lahjapaperiin, liitämme mukaan kortin halutulla tekstillä kirjoitettuna.

Näiden uusien ominaisuuksien/palveluiden ansiosta voi tilata ainutlaatuisen, lahjan saajalle henkilökohtaiseksi tehdyn koukun lahjaksi siten, että se toimitetaan suoraan lahjan saajalle minne tahansa maailmassa. Maksu hoidetaan suoraan tilaajan kanssa siten, ettei lahjan saajalle mene kuittia tai laskuja tai muutakaan tietoa "kaupallisesta puolesta". Itse koukku (ja mahdollinen puinen tuotelaatikko) voidaan paketoida lahjapaperiin, ja mukaan saadaan kirjoitettu kortti, jossa on haluttu viesti lahjan saajalle.

Toivomme näiden parannettujen "lahjaominaisuuksien" tekevän Koukusta entistä paremman lahjan sekä lahjan antajan, että saajan näkökulmasta.

Kipukoukku PRO Custom
TOP