Painhook PRO kipukoukku

Painhook.com

Painhook.com on valmistajan virallinen kotisivu ja verkkokauppa. Meiltä löydät uusimmat koukkumallit, laajimman värivalikoiman, personoidut koukut, lahjatilaukset, halvimmat hinnat ja ilmaisen toimituksen kaikkialle maailmaan. Siis kaiken Koukkuihin liittyvän.

Supersuosittujen Koukkujen valmistaja on ottanut käyttöön uuden verkkotunnuksen painhook.com. Com on kansainvälinen pääte, joka sopii parhaiten suomalaisen koukun maailman valloitukseen ja kansainvälistymiseen. Painhook.com tarkoittaa taas suoraa käännöstä kipukoukusta ja on nimi jolla Koukut tunnetaan maailmalla.

Painhook.com osoitteesta saa selkeässä ja nykyaikaisessa muodossa tietoa kaikkeen Koukkuihin liittyvästä ja erityisesti uusimmasta PRO-mallista. Tilaaminen on tehty helpoksi niin yksityishenkilöille kuin jälleenmyyjillekin.

Lahjaksi tilaamisesta on tehty yksinkertaista. Voimme valmistaa lahjan saajalle yksilöllisen Koukun näyttävässä tuotelaatikossa. Lahja voidaan paketoida ja mukaan saa haluamansa viestin lahjan saajalle. Tuote voidaan toimittaa veloituksetta suoraan Kipukoukulta lahjan saajalle minne tahansa maailmaan. Mikäli koukun tilaaminen lahjaksi kiinnostaa, lue tiedotteemme lahjatilauksista täältä.

Tilaamisesta on pyritty tekemään mahdollisimman helppoa ja turvallista. Maksaminen onnistuu useimmissa tapauksissa laskulla, eli lasku tulee tilatun tuotteen mukana ja sen voi maksaa vasta tuotteen saapumisen jälkeen. Ostosten turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Sivulla tapahtuva asiointi on suojattu verkkopankkienkin käyttämällä SSL-salaustekniikalla, joten asiointi koukkusivulla on aina turvallista.

Painhook.com on toistaiseksi ainoa paikka, mistä saa uusia Painhook PRO mallin koukkuja. Kun jälleenmyyjät saavat varastoon uutta mallia, laajenee uuden mallin saatavuus myös muualle.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan uusiin sivuihin, uuteen verkkokauppaan ja ennenkaikkea uuteen Painhook PRO tuotteeseen osoitteessa https://painhook.com.

TOP