Kipukoukku PRO

Media

Tältä sivulta löydät median edustajille suunnattua tietoa PRO Koukusta.

Kiinnostus kasvussa

Vanhempi koukkumalli ehti olla markkinoilla lähes muuttumattomana toista vuosikymmentä. Uuden PRO-mallin julkistuksen myötä yleinen mielenkiinto koukkua kohtaan on nousussa, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Juttu uudesta Painhook PRO:sta herättää mielenkiintoa laajalla rintamalla.

Sivun alalaitaan on kerätty lyhyesti ja ytimekkäästi asioita, jotka PRO Koukussa ihmisiä usein kiinnostavat. Koukun historiasta ja kehityksestä löytyy tarkemmin tietoa tuotesivulta.

Ilmainen näytekoukku

Tarjoamme juttua tekeville medioille ilmaisen näytekappaleen uudesta Painhook PRO:sta. Median edustajilla tarkoitetaan myös blogeja ja muita uuden median edustajia.

PAINHOOK-kipukoukku

Painhook valmistaa Suomessa aitoa ja alkuperäistä koukunmuotoista lihashuollon välinettä koko kehon kipupisteiden ja kipeiden lihasten hoitoon, hemmottelevaan vuoropainantaan sekä urheilusuorituksista palautumiseen. Maailmalla kipukoukut tunnetaan Painhook nimellä.

Kipukoukku PRO

Painhook PRO

Painhook PRO on viimeisin ja kehittynein koukkumallisto, jota nykyään valmistamme. PRO on se koukku jonka haluat, kun etsit parasta. Painhook PRO sisältää 15 uudistusta ja parannusta edelliseen versioon nähden. Koukun valmistaminen sisältää 18 työvaihetta ja PRO valmistetaan Suomessa, suomalaisesta koivusta.

Painhook PRO kipukoukku

Painhook.com

Painhook.com on koukkujen valmistajan virallinen kotisivu ja verkkokauppa. Sivuilta löytyy kaikki tieto koukuista suomeksi ja englanniksi. Tilaaminen onnistuu helposti sekä yksittäisille käyttäjille että jälleenmyyjille. Painhook.com on toistaiseksi ainoa paikka, mistä uusia PRO-mallin koukkuja voi tilata. Räätälöidyt koukut ja lahjatilaukset onnistuu myös. Toimitus on ilmainen kaikkialle maailmaan.

Kipukoukku PRO Custom

Räätälöity koukku

Valmistamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä Custom-koukkuja. Räätälöidyn koukun tilaaja voi valita haluamansa värisen koukun. Koukkuun ja puiseen tuotelaatikkoon tilaaja voi valita haluaman tekstin tai jopa logon/kuvion räätälöinnin tasosta riippuen. Räätälöidyt koukut ovat suosittuja lahjoja.

Kipukoukku Painhook

Painhook

Kipukoukut tunnetaan maailmalla Painhook nimellä, mikä on suora englanninkielinen vastine suomenkielisestä kipukoukku sanasta. Vanha malli ehti olla markkinoilla toistakymmentä vuotta ja nyt uuden PRO-mallin myötä koukun kansainvälinen vienti on voimakkaassa kasvussa.

Kipukoukku huutokauppa

Huutokauppa

Räätälöityä Painhook PRO Custom mallia myydään päivittäisessä huutokaupassa. Tämä on hyvä ja jännittävä mahdollisuus hankkia räätälöity PRO-mallin Koukku vaikkapa tulevaa merkkipäivää silmälläpitäen. Huutokauppaan voi osallistua huutokauppasivulla.

Erikoismalli

Valmistamme aika ajoin pieniä numeroituja erikoiseriä koukkuja. Kutsumme näitä Painhook PRO Special Edition versioiksi. Erikoisversiot poikkeavat tavanomaisesti myynnissä olevista ja niitä valmistetaan ainoastaan pieniä numeroituja määriä. Erikoiskoukuilla on keräilyarvoa ja ne myydäänkin ennakkovaraajille useimmiten loppuun heti julkaisun jälkeen.

Lahjatilaus

PRO Koukku on suosittu lahjaidea. Se on mainio lahjaidea kenelle tahansa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Terveempi elämä on suurinpiirtein paras asia, mitä kukaan voi toiselle lahjaksi antaa. Erityisen suosittuja lahjoja ovat räätälöidyt koukkumallit. Voimme toimittaa lahjakoukun suoraan lahjan saajalle minne tahansa maailmassa. Koukku voidaan toimittaa näyttävässä puisessa lahjapakkauksessa lahjapaperiin käärittynä. Mukaan saadaan myös onnittelukortti ja henkilökohtaisella viesti lahjan saajalle.

Korkearesoluutio (300 dpi) kuvia

Avaa täysikokoinen kuva klikkaamalla.

Näytekappale

TOP