Präntöön Helmi - Vaasa

Suuri kiitos kaikille etulinjassa olleille, työtä tekeville ja terveytestämme huolehtiville. Pidetään toisistamme huolta!

Alla terveiset palvelutalo Präntöön Helmestä Vaasasta koronan arjen keskeltä. Yhdessä pärjäämme ja voimme etsiä keinoja ilahduttaa ja edistää hyvinvointia haasteiden keskellä. Terveisissä on yhteisesti ja kootusti hoitajien kokemuksia ja mielipiteitä Painhook Prosta.

Kiitos lahjoituksesta se tuli käyttöön. Hoitajien selät ovat kovalla koetuksella ainakin näin palvelutaloissa, joissa huonokuntoisia vanhuksia nostellaan. Koukku oli hyvän muotoinen ja sitä oli helppo käyttää. Koukku oli sopivan kevyt ja selkeät ohjeet koukun mukana auttoi käyttöä. Vanhempikin ihminen osaa käyttää.

Painhook on hyvin suunniteltu. Sain sillä auki selän, jalat ja kallonpohjan. Suosittelen käyttöä. Oli hauska kun koukkua sai väännettyä eri asentoihin ja näin pystyi hieromaan eri alueita. Pidike osa oli hyvä, ettei ote lipsunut.

Tykkäsin koukun muodosta ja keveydestä. Sai hyvin vaikeat jumit selästä auki. Tykkäsin käyttää. Helppo käyttöinen.

Painhook oli hyvin paranneltu versio. Omistan itse ikivanhan muovisen koukun. Koukun muoto oli täydellinen ja sillä sai selän ylä- ja alaosan aukaistua.

Oli käytännöllistä, kun koukku oli kevyt ja hyvän muotoinen. Taitto osa oli iso plussaa. Näin koukkua pystyi käyttämään enemmän. Ohjeet oli hyvät. Sain jumit hyvin auki. Kiitos lahjoituksesta.

Hyvää kesän odotusta,
Essi & Präntöön Helmen väki“

TOP