Painhook Special Edition

Ennakkovaraus

EnnakkovaraaPainhook PRO
Special Edition

Special Edition on aika-ajoin julkaistava pieni numeroitu erikoiserä parhaasta Painhook PRO mallista. Nämä erikoismallit ovat erittäin kysyttyjä ja myydään tavallisesti loppuun hetkessä.

Tee ennakkovaraus

Täytä tämän sivun varauslomake. Varaus on maksuton ja sitoumukseton.

Odota julkaisua

Kun erikoiserä julkaistaan ja tulee myyntiin, saat siitä heti tiedon.

Osta omasi

Julkaisun jälkeen tee tilaus niin pian kuin mahdollista, jotta ehdit saada omasi.

Lisätiedot

Erikoiserät myydään tavallisesti hetkessä loppuun. Siksi suosittelemme että lisäät tietoihin myös matkapuhelinnumerosi. Mikäli tiedossa on matkapuhelinnumerosi, informoimme erikoiserän julkaisusta sähköpostin lisäksi myös tekstiviestillä. Tekstiviesti löytää tiensä perille nopeasti ja varmasti. Näin ehdit näin todennäköisemmin saada itsellesi haluamasi erikoismallin. Jos erikoiserä on erityisen pieni, saatamme julkaista erän pelkästään tekstiviestillä.

Haluatko käyttöösi nopeimman ja helpoimman mahdollisen tilaustavan?
Laskutusasiakkaat voivat tehdä tilauksen vastaamalla tekstiviestiin yksinkertaisesti yhdellä sanalla, eikä asiakastietoja tarvitse tilauksen yhteydessä sen enempää näpytellä.

Laskutusasiakkuus tarkoittaa, että asiakas on laskutusasiakkaaksi hakenut ja hyväksytty.
Laskutusasiakkaaksi voi hakea tällä lomakkeella.

Täytä lomake

 

Ennakkovaraus

Varaa ennakkoon Painhook PRO Special Edition malli. Varaus ei sido, eikä maksa mitään.

 

Kysyttävää?

Kipukoukku PRO Special Edition on aika-ajoin julkaistava pieni numeroitu erikoiserä parhaasta Kipukoukku PRO mallista. Nämä erikoismallit ovat erittäin kysyttyjä ja myydään tavallisesti loppuun hetkessä.

Et. Ennakkovaraus ei maksa mitään eikä sido mihinkään.

Erikoiserät ovat pieniä, useimmiten muutamasta koukusta muutamaan kymmeneen. Erikoiskoukut ovat keräilykappaleita, suomalaisten puuseppien käsintekemiä taidonnäytteitä. Niiden ei ole tarkoitukseen olla massatuotantoa, vaan harvinaisia erikoisuuksia ja keräilykappaleita. Erien pienestä koosta johtuen ne loppuvat useimmiten hyvin nopeasti. Tästä syystä jos erikoisversion haluaa, se kannattaa tilata heti julkaisun jälkeen.

Erikoisversiot ovat suhteellisen edullisia niiden laatuun, keräilyarvoon ja harvinaisuuteen nähden. Useimmiten hinta on noin 50-70 euron luokkaa. Koska erikoiskoukut ovat erilaisia, myös niiden hinta hinta vaihtelee eräkohtaisesti. Jotkut hankkivat harvinaisia Special Edition versioita keräilymielessä ja odottavat niille arvonnousua.

Versioiden poikkeavuus ja harvinaisuus on koko Special Edition malliston perusidea. Monenlaisia versioita on siis odotettavissa. Käytännössä kehitämme jatkuvasti uudenlaisia koukkuversioita ja osan niistä julkaisemme Special Edition versioina. Otamme mielellään vastaan myös toiveita, joten jos sinulla on ehdotus, ota meihin yhteyttä.

Aikaa on niin kauan kunnes erikoiserä on myyty loppuun. Joka ei yleensä ole kauaa, johtuen erikoiserien pienestä koosta ja suuresta kysynnästä. Mikäli erikoismallin mielii saada, kannattaa tilaus jättää heti julkaisun jälkeen.

On kaksi asiaa, joilla voit merkittävästi nostaa mahdollisuuksiasi saada haluttu erikoismalli.
1) Kun teet ennakkovarauksen, jätä myös matkapuhelinnumerosi.
2) Hakeudu etukäteen laskutusasiakkaaksi.
Kun matkapuhelinnumerosi on tiedossamme, lähetämme julkaisuilmoituksen myös tekstiviestillä. Tekstiviestit löytävät perille huomattavasti sähköpostia nopeammin ja varmemmin. Pystyt reagoimaan julkaisuun välittömästi. Mikäli olet hakeutunut laskutusasiakkaaksi, voit vastata suoraan tekstiviestiin esimerkiksi; "tilaan 2 kpl". Laskutusasiakkailta emme tarvitse lyhyen tekstiviestivastauksen lisäksi muita tietoja tilauksen tekemiseen. Muut tiedot on jo rekisteröity laskutusasiakkuushakemuksen yhteydessä.

Ylivoimaisesti helpoin, nopein ja yksinkertaisin tapa tilata ja maksaa on hakeutua laskutusasiakkaaksi. Voit täyttää yksinkertaisen hakemuksen täällä. Käsittelemme hakemuksesi arkisin 24 tunnin kuluessa. Kun sinut on hyväksytty laskutusasiakkaaksi, voi tilata koukkuja laskulla verkkokaupastamme, sähköpostilla ja jopa tekstiviestillä. Maksamisesta ei tarvitse huolehtia tilausvaiheessa, vaan laskun tulee vasta tuotteen mukana. Laskutusasiakkuus onnistuu niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Täytä hakemus heti täällä.

Yleensä Special Edition mallit eivät tule puulaatikoissa. Puulaatikot kuuluvat ensisijaisesti Custom malleihin.

Kipukoukku PRO Special Edition versiot valmistetaan käsityönä Suomessa, suomalaisista raaka-aineista ja suomalaisten puuseppien tekemänä. Jokainen Koukun mukana on yksilöivä sarjanumero ja aitoustodistus, josta selviää myös valmistuserän koko ja aika. Tuotteen mukana tulee siis kaikki tarvittava dokumentaatio, jolla tuotteen aitous ja harvinaisuus voidaan todentaa.

TOP